Det var med riktigt höst väder som vi idag tog emot TONY IF (Tosteberga Nymölla IF) på vår hemma borg.
Matchens inleds kontrollerat från vår sida och vi har ett bra snack.
TONY IF är kvicka i sina fötter och går in stenhårt samt gör ett par räliga efterslängningar.
De pressar oss enormt mycket när vi har bollen och det gör att vi får ta snabba beslut som inte var riktigt genomtänkta.
I den 12:e minuten slår Jimmie en fel pass som ställer till det för oss och vi vinner inte tillbaka bollen och TONY IF gör relativt enkelt 0-1.

TONY IF fortsätter att pressa på och skapar lägen på våra misstag bland annat en nick som går precis utanför stolpen.
Vi har det tufft mot dagens motstånd och lyckas inte vinna mycket i luften där de är riktigt starka.

Men vi tappar inte modet och har mycket bollinnehav och gör det mesta bra fram till sista tredjedelen då vi ofta slår bort bollen.
Matchen fortsätter i samma stil rakt igenom med att vi göra lite misstag och TONY IF springer som galningar i hela laget och vi går till paus med ett 0-1 underläge och en frustration uppstår i laget.

Andra halvlek drar igång och vi ser lite piggare ut igen och det känns som att vi kommer allt närmre ett kvitterings mål då vi har mycket spel på deras planhalva i inledningen.
Vi skapar chans på chans och visar att vi är hunriga på mål.
75:e minuten får vi äntligen in ett mål genom Oscar i en mycket rörig situation genom en framspelning av Eric och vi har nu 1-1.
3 minuter senare kommer nästa läge men den tar ribba ut.
Det känns som att vi har fått ytterligare lite ny energi efter 1-1 målet.
I den 83:e minuten åker TONY IF på ett rött kort efter att en av deras spelare drar på sig sitt andra kort för matchen.
Vi fortsätter trumma på och på tilläggstid skulle vi ha haft en straff efter att en Tostebeberga spelare har tagit bollen på handen i straffområdet inte 1 gång utan 2 gånger men domaren väljer att inte dömma straff i detta solklara läge.

Matchen blåses av och vi får lämna matchen med bara 1 poäng dvs 1 poäng ifrån en serie seger.

Trots att många var besvkna så får vi nu se fram emot en riktig rysare på fredag mot serie tvåan Bjärnum där det räcker med 1 poäng för att säkra en plats i division 4 å andra sidan måste Bjärnum ta 3 poäng för att ha en chans att komma före oss då vi just nu leder med 6 poäng med 6 pinnar kvar att spela om.